Skip to content Skip to footer

Volle Bloemmaan in Boogschutter – 23 mei 2024

Op 23 mei is het weer volle maan en dan staat de maan in het avontuurlijke teken Boogschutter. Deze maan wordt ook wel Bloemmaan genoemd, omdat de maand mei, in het noordelijk halfrond dé maand is, waarin de meeste bloemen tot bloei komen.

Symbolisch belooft deze volle bloemmaan een periode van overvloed en vruchtbaarheid. Dit is een uitstekende fase om je intenties, die je voor jezelf tijdens de nieuwe maan in mei gesteld hebt, volledig tot bloei te laten komen. Deze volle maaninvloed geeft je net dat laatste zetje in de rug, om dit voor elkaar te krijgen. Laat je plannen en ideeën tot bloei komen en vruchten dragen.

Symbolisch belooft deze volle bloemmaan een periode van overvloed en vruchtbaarheid.

Ook kan deze volle maaninvloed ervoor zorgen, dat je inzichten krijgt, om je plannen alsnog vruchtbaar te maken en tot bloei te laten komen. Zeker wanneer je voor je gevoel vastzit of wanneer het tot nu toe nog niet wilde lukken. Sta dan wel open om overvloed te ontvangen, want dat wordt nog wel eens ‘vergeten’, terwijl het Universum klaarstaat met prachtige geschenken voor je!

Ik wens je een overvloedige volle bloemmaanfase!

Geschreven door Esther van Heerebeek, www.het12ehuis.nl 

Geef een reactie

0