Skip to content Skip to footer

6 juni 2024: Nieuwe maan in Tweelingen – Een nieuw begin?

Donderdag 6 juni 14.38 uur nieuwe maan in Tweelingen – een nieuw begin?

Deze sprankelende nieuwe maan van 6 juni, in het veelzijdige dierenriemteken Tweelingen, is het startschot van een nieuw begin. Tenminste… wanneer jij dat wenst!

Er staan nu de nodige planeten in Tweelingen en samen met deze nieuwe maaninvloed kan dit een prachtig nieuw begin zijn op het vlak van studie, persoonlijke groei en ontwikkeling of vriendschappen en sociale contacten. Heb je zin om (eindelijk!) die cursus te volgen of je te verdiepen in een nieuw onderwerp, dan is dit een mooie fase om dit te gaan doen. Heb je er behoefte aan nieuwe mensen te leren kennen, zet daar dan stappen in. Wil je ergens meer informatie over of advies inwinnen, dan heb je ook hier allerlei mogelijkheden toe.

Deze sprankelende nieuwe maan is het startschot van een nieuw begin.

De nieuwe maan in Tweelingen zorgt voor een fijne wind in de rug, echter jij bent degene die de intentie moet stellen en bereid moet zijn stappen te zetten of in actie te komen. Wanneer je dat doet, kan het verrassend snel gemanifesteerd worden. Gedachtekracht werkt nu zeer krachtig. Werk dus met positieve affirmaties of schrijf je gewenste doelen op, om jouw dromen tijdens deze nieuwe maan te manifesteren.

Ik wens je een sprankelende nieuwe maan met een veelbelovend nieuw begin!

Geschreven door Esther van Heerebeek, www.het12ehuis.nl 

Geef een reactie

0