Skip to content Skip to footer

Nieuwe maan in Waterman – 9 februari 2024 om 23.59 uur

Net voor middernacht, dus nog net op 9 februari 2024, is het nieuwe maan in Waterman. Dit versterkt nog meer de Waterman-invloed deze maand. De zon staat immers in dit vrijheidslievende teken tot 19 februari, evenals planeet Pluto. Daarnaast komen deze maand ook nog planeten Mercurius, Mars en Venus in Waterman te staan. Een behoorlijke Waterman-boost, die we vanaf 9 februari nog duidelijker gaan voelen.

De nieuwe maan staat voor het ‘oude’ loslate en het ‘nieuwe’ creëren.

De nieuwe maan staat voor het ‘oude’ loslaten en het ‘nieuwe’ creëren. Omdat de hele universele energie in februari 2024 in het teken gaat staan van Waterman, gaat het over het leven manifesteren dat jij wenst. Vanuit jouw authenticiteit, jouw innerlijke wijsheid, verlangen en visie. Niet leven zoals ‘men’ zegt of vindt of door anderen als ‘gewenst’ wordt gezien.

Het is vanaf deze nieuwe maanfase belangrijk, jouw stempel op je leven te drukken. Jezelf te durven zijn, ongeacht wat anderen ervan vinden. Het gaat erom wat jou gelukkig maakt, inspireert en enthousiast maakt en uiteindelijk ben je daar anderen het meeste mee van dienst. Je werkelijke ‘ik-zijn’ verwarmt en inspireert de ander en zorgt juist voor die verbondenheid vanuit individualiteit, waar de Waterman-energie zo naar streeft. Laat dit dus je focus zijn deze maand en durf te stralen als je authentieke zelf!

Ik wens je een mooie ontdekkingsreis naar je ware en authentieke zelf deze Waterman-maand!

Geschreven door Esther van Heerebeek, www.het12ehuis.nl 

Geef een reactie

0