Skip to content Skip to footer

Nieuwe maan in Schorpioen

Op 13 november om 10.27 uur krijgen we te maken met een nieuwe maan in het intense dierenriemteken Schorpioen. Deze nieuwe maanfase vraagt je de diepte in te gaan en aan soulsearching te doen. Welke emoties, ervaringen of trauma’s zijn nog niet geheeld? Tegen welke negatieve gedachten en overtuigingen loop je nog aan?

Niet de meest gemakkelijke thema’s misschien, om mee aan de slag te gaan. Wanneer je er echter vanaf deze nieuwe maan in Schorpioen mee aan het werk gaat, is de kans op heling en transformatie zeer groot. De Schorpioen-invloed helpt je de angel uit de pijnlijke plekken in jezelf te halen.

Welke emoties, ervaringen of trauma’s zijn nog niet geheeld?.

Je kunt hiervoor allerlei methoden inzetten, zoals energiewerk, meditatie en visualisatie en het alleen doen of met hulp van een coach of therapeut. Het gaat er vooral om, dat jij je er fijn, veilig en vertrouwd bij voelt. Juist om dat het om zo’n persoonlijke thema’s gaat.

Heb de komende weken de moed om met jezelf aan de slag te gaan en (eindelijk) van alle blokkerende en stagnerende energie los te komen, zodat er weer ruimte in jezelf ontstaat en een positieve energiestroming op gang kan komen.

Ik wens je een helende nieuwe maanfase toe!

Geschreven door Esther van Heerebeek, www.het12ehuis.nl

Geef een reactie

0