Skip to content Skip to footer

Auteur

William Buhlman

William Buhlman is een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van buitenlichamelijke ervaringen. Met meer dan veertig jaar intensieve persoonlijke buitenlichamelijke verkenningen op zijn conto levert hij een uniek en tot nadenken stemmend inzicht in dit onderwerp. Zijn eerste boek, genaamd Adventures Beyond the Body, is een kroniek van zijn eigen persoonlijke reis van zelfontdekking door middel van buitenlichamelijk reizen. Verder biedt het de lezer informatie over de voorbereiding en de technieken die kunnen worden gebruikt om zelf op onderzoek uit te gaan.

De uitdagende resultaten van Buhlmans overzicht van internationale buitenlichamelijke ervaringen, opgetekend door 16.000 deelnemers uit 42 landen, worden gepresenteerd in The Secret of the Soul. Dit vernieuwende boek onderzoekt de unieke mogelijkheden voor persoonlijke groei en diepgaand spiritueel ontwaken die tijdens buitenlichamelijke ervaringen worden gemeld.

In de laatste twintig jaar heeft William een effectief systeem ontwikkeld om veilige, zelfgekozen buitenlichamelijke avonturen te beleven. 

Zijn diepgaande 6-daagse workshop, genaamd Out-of-Body Exploration Intensive, vindt plaats in het beroemde Monroe Institute in Virginia. 

Als gediplomeerd hypnotherapeut maakt William tijdens zijn workshop gebruik van verscheidene methodes, waaronder hypnose, visualisatie en meditatie, om de diepgaande aard van buitenlichamelijke ervaringen en de voordelen van versnelde persoonlijke ontwikkeling te verkennen. Hiernaast heeft hij een uitgebreide reeks audioprogramma’s ontworpen om het gewaarzijn uit te breiden en te helpen bij de verkenning van bewustzijn.

William was de belangrijkste spreker op conferenties over de hele wereld en de leider van workshops in vele plaatsen, waaronder Venetië, Rome, Lyon, Londen, Tokio en Caracas. Zijn doel is mensen te leren hoe ze een diepgaand spiritueel avontuur kunnen beleven. William is ook op tv verschenen, in de documentaires Sightings en The Path en ook op de radio, in meer dan honderd radioprogramma’s.

Williams boeken zijn momenteel verkrijgbaar in twaalf talen. De auteur woont in Delaware, VS. Kijk voor meer informatie op zijn website: www.astralinfo.org.

0