Skip to content Skip to footer

Auteur

Tanis Helliwell

Tanis Helliwell geeft al dertig jaar lang wereldwijd helende en transformerende workshops. Tanis is een pionier op het gebied van psycho-therapie en bekend als genezer van fysieke, emotionele en mentale trauma’s en patronen. Tanis onderwijst haar technieken internationaal aan psychiaters, artsen en psycho-therapeuten, maar ook aan het brede publiek.
Naast haar psycho-therapeutische werk, was ze de afgelopen dertig jaar ook regelmatig adviseur voor bedrijven, universiteiten en overheidsinstellingen bij het scheppen van gezonde organisaties en het helpen van de individuen daarbinnen, bij het bereiken van hun persoonlijke en professionele potentieel. Tanis was twintig jaar lang lid van het Banff Centre for Leadership en rekende ibm en vele medsiche en sociale dienstverleners tot haar klanten.

Tanis Helliwell is een veelgevraagd spreker, wiens scherpe bewustzijn wordt toegepast bij een variëteit van disciplines. Ze heeft lezingen gehouden op conferenties, naast Rupert Sheldrake, Bruce Lipton, Matthew Fox, Barbara Marx Hubbard, Gregg Braden, Fritjof Capra en Jean Houston, waaronder The Science and Consciousness Conference in Albuquerque, The World Future Society in Washington dc en conferenties van Spirituality in Business in Boston, Toronto, Vancouver en Mexico.

Ze heeft ook gesproken op evenementen van uitgeverijen Findhorn, Hollyhock, Edgar Cayce’s are en diverse antroposofische bijeenkomsten.

In 2000 richtte Helliwell het International Institute for Transformation op, dat lesprogramma’s aanbiedt om mensen te helpen bij het worden van bewuste scheppers, werkend met de spirituele wetten van onze wereld. Tanis geeft jaarlijks les in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Frankrijk, de Verenigde Staten en Canada. Sinds 2020 biedt zo ook live online-cursussen aan over onderwerpen als zelftransformatie, co-creëren met natuurgeesten om de wereld te helen en het helen van voorouderlijke en familie-patronen. Ze is de auteur van een zevental boeken, waarvan de klassiekers ‘Een zomer met het kleine volkje’ en ‘Hybriden’ al in het Nederlands zijn vertaald.

Tanis ziet het als haar missie om individuen te helpen bij het ontwikkelen van een goede relatie met henzelf, anderen en de Aarde. Ze is bereikbaar via haar website: www.tanishelliwell.com

0