Skip to content Skip to footer

Auteur

Steve Rother

In februari 2021 vierden Steve Rother en zijn vrouw Barbara dat ze 25 jaar lang de berichten van de groep hadden gechanneld. Al die tijd waren zij tevens de presentatoren van de Virtual Light Broadcast, een gratis maandelijkse internet-tv-show die elke maand live wordt uitgezonden vanuit Las Vegas, voor een wereldwijd publiek van toegewijde lichtwerkers. Barbara studeerde een paar maanden later af op deze aarde en promoveerde. Dat was in mei 2021.

Het leven van Steve en Barbara veranderde toen Steve, destijds aannemer, berichten begon te ontvangen van een groep engelen die eenvoudigweg ‘de groep’ werd genoemd. De berichten waren vol liefde en kracht en Steve begon ze op internet te delen. Sinds die tijd hebben Steve en Barbara Rother interactieve trainingen en seminars gegeven in 23 landen.

Vanuit zijn studio geeft Steve maandelijks een volledige lijn interactieve trainingen online. Zijn zeven boeken met de informatie van de Groep werden in 18 talen gepubliceerd. De maandelijkse berichten van Beacons of Light met actuele her-inneringen van de groep worden elke maand internationaal, in vele talen, verspreid. De groepsberichten worden bovendien al meer dan twintig jaar elke maand gepubliceerd in het prestigieuze Sedona Journal of Emergence.

Steve en Barbara hebben vijf keer een lezing gehouden bij de Verenigde Naties, op twee continenten. Voor zover bekend zijn zij de enigen die ooit een channelingles hebben gegeven bij de VN.

Meer informatie op: www.espavo.org

0