Skip to content Skip to footer

Auteur

Sharon McErlane

Sharon McErlane is de oprichter van Net of Light en Grandmothers Speak. Ze is de auteur van: De Grootmoeders Spreken, Een oproep van de Grootmoeders, In verbinding met de Grootmoeders en Terugkeer van de Moeder.

Sharon woont in Californië en reist de wereld rond om mensen te leren hoe ze met het Net van Licht kunnen werken en om de lessen van de Grote Raad van de Grootmoeders te verspreiden. Er zijn meer dan tweehonderd groepen die over de hele wereld samenkomen om het Net van Licht te verankeren, de boodschappen van de Grootmoeders met elkaar te bespreken, en om de Bekrachtiging van de Grootmoeders door te geven. Dit werk gebeurt belangeloos.

En het werk met de Grote Raad van de Grootmoeders en het Net van Licht gaat verder. Wanneer de Grootmoeders een nieuwe boodschap doorgeven, wordt die weer doorgegeven in een nieuwsbrief, op onze website, via de online lessen en andere media.
We weten niet waar de Grootmoeders en het Net van Licht ons hierna zullen brengen, maar de aantrekkingskracht van dit ‘werk’ is onweerstaanbaar. Dus waar ze ons ook naartoe leiden, wij zullen hen met plezier volgen. Zoals de Grootmoeders zeggen: ‘Er is niets leukers dan met ons op reis te gaan.’

Meer informatie op: www.netoflight.org

0