Skip to content Skip to footer

Auteur

Oscar Hofman

Oscar Hofman is oprichter van de Internationale Vakschool voor Klassieke Astrologie. Het cursusprogramma van de vakschool wordt in vijf talen aangeboden in inmiddels bijna dertig landen. Er zijn opleidingen in uurhoekastrologie, medische astrologie, geboorte- en electieastrologie en mundane astrologie, die alle per e-mail worden gegeven. Van het boek dat Oscar schreef Klassieke medische astrologie – Genezen met de elementen (Uitgeverij Synthese, 2007) verschenen Engelse, Duitse, Franse en Russische vertalingen, een Chinese vertaling is in voorbereiding. Oscar heeft een astrologische praktijk met klanten over de hele wereld en publiceert regelmatig in de astrologische vakbladen in binnen- en buitenland. Hij is onder meer de vaste columnist uurhoek-astrologie van het succesvolle Duitstalige vakblad Astrologie Heute

In 2013 verscheen Vaste sterren in de horoscoop – Mythologie, maanhuizen en constellaties, waarvan ook Franse, Russische en Duitse vertalingen zijn verschenen. Oscar is internationaal zeer actief en reist intensief om workshops te geven, met name in de Duitstalige landen en in Oost-Europa.

Voor meer informatie over het volledige opleidingsprogramma of voor consulten kunt u contact opnemen met Oscar via zijn website: www.pegasus-advies.com.

Hier staat ook de workshopagenda voor binnen- en buitenland.
Volg ook de blog op deze site, iedere donderdag verschijnt een nieuwe actuele post.
Onder ‘Kruiden en medische termen’ op de site is een uitgebreide drietalige lijst te vinden met de humorale werking en planeetenergie van een hele serie kruiden.

0