Skip to content Skip to footer

Auteur

Michael J. Roads

Michael J. Roads werd in 1937 geboren als boerenzoon in Cambridgeshire in Engeland. Al op jonge leeftijd ontdekte hij zijn natuurlijke aanleg om te reizen voorbij lineaire tijd en ruimte en op een diep, wezenlijk niveau te communiceren met de Natuur. Sinds hij op negenenveertigjarige leeftijd spirituele verlichting bereikte, schreef Michael eenentwintig boeken over zijn ervaringen en onderzoekingen van andere realiteiten en dimensies. Zijn voornaamste focus is op onvoorwaardelijke Liefde en emotionele balans.
Sinds 1991 reist hij over de vijf continenten om inspirerende, levensveranderende vijfdaagse Intensives te geven: met zijn heldere, meeslepende, humorvolle en no-nonsense benadering stelt hij veel deelnemers in staat verbazingwekkende verschuivingen in bewustzijn te ervaren.

Michael is een modern mysticus die zijn rijke levenservaring verweeft met de meest buitengewone inzichten – inzichten die een weg wijzen naar onze diepe spirituele relatie met de Natuur en ons Zelf. Hij heeft het bewustzijn en de vaardigheid om mensen te bekrachtigen in het begrijpen van de ware aard van de realiteit, en staat ze bij in het spirituele ontwaken van hun goddelijke potentieel.

Voor de agenda van de internationale tournees en aanvullende informatie, kijk op www.michaelroads.com of op www.michaelroads.nl (Nederlandse informatie en evenementen).

 

0