Skip to content Skip to footer

Auteur

Marleen D’hose

Marleen D’hose zag het levenslicht in het kleine provinciestadje Geraardsbergen, in de schaduw van de Oudenberg, één van de getuigenheuvels van de Vlaamse Ardennen. Ze was een pienter, ernstig kind, dat zich graag mengde in de gesprekken van volwassenen, nooit met poppen speelde, maar wel met legoblokken. Haar grootvader en vader waren haar eerste natuur-leermeesters. Activiteiten zoals schapen scheren, gras hooien, weidechampignons plukken, stekelbaarsjes vangen, konijnen villen, maakten deel uit van haar kinderervaringen.

Marleens moeder stimuleerde vooral haar geest, zocht voor haar de beste scholen en was zeer blij toen haar dochter een aggregaat haalde in aardrijkskunde, chemie en economie. In haar jongvolwassen leven was Marleen sociaal geëngageerd binnen de jeugdbeweging en ambieerde ze een politieke loopbaan binnen haar dorpsgemeenschap.

Groot was dan ook de frustratie bij de lokale autoriteiten toen ze geschaakt werd door een jonge Brabander die haar ontvoerde naar het land van Asse. Daar, in de schaduw van de Brusselse hoofdstad, werd haar wereld opengegooid en bloeide ze helemaal op. Ze werd moeder van een zoon, die ze helaas bij de geboorte verloor, maar ook van twee prachtige dochters die inmiddels zelf met beide benen in het leven staan. Haar man Luc steunde haar bij de uitbouw van een professionele carrière in de gezondheidszorg. Daarnaast werd Marleen bestuurslid van het oudercomité en voorzitter van de vrouwenbeweging.

Een exponentiële verruiming van haar wereldbeeld kwam er toen ze startte met een opleiding Psycho-energetica bij epeca (European Psycho Energetic Coaching Association).

Na vier intense jaren van interne schoonmaak en reactivering van oud potentieel, behaalde ze het diploma van psycho-energetisch master-coach. Binnen haar huidige activiteiten als privé coach gaat ze op zoek naar de schaduwenergie die mensen verhindert om hun eigen potentie ten volle uit te bouwen.

Ondertussen heeft Marleen zich gespecialiseerd in psycho-ecologie, het exploreren van krachtplaatsen binnen het netwerk van de Aarde, en psycho-archeologie, het exploreren via regressies van vorige levens. Inmiddels begeleidde ze reeds honderden mensen bij hun innerlijk processen op dit vlak, tijdens energetische reizen en wandelingen. Marleen geeft workshops ‘thuiskomen in je woonst’ en recent startte ze, samen met haar vroegere mentor Geert Delanoeije, twee jaaropleidingen ‘psycho ecologisch practitionar en facilitator’ binnen het Timotheus Project.

Interdimensionele bewustzijnsverruiming is de missie van deze duizendpoot. Het is de motor achter al haar acties. Krachtige hulplijnen uit de natuur geven haar de moed om steeds een stukje verder te gaan op haar weg; een pad dat op zijn zachts gezegd getuigt van grensoverschrijdend gedrag, maar gestut wordt door een diep weten dat alles uiteindelijk goed komt.

Voor meer informatie over Marleens werk voor onze planeet en alle wezens die haar bezielen, kun je terecht op haar Facebook-page

0