Skip to content Skip to footer

Auteur

Madeleine Walker

Madeleine Walker is wereldwijd bekend als dierencommunicator, consultant voor trauma’s van paarden en ruiters en coach voor spirituele bekrachtiging. Het is haar missie om het bewustzijn van de mensheid te verhogen met betrekking tot de diepe band die we allemaal hebben met onze dieren, en het belang in het hier en nu van hun boodschappen over genezende herbekrachtiging voor ons en onze mooie planeet.

Ze reist veel en ver om met wilde dieren zoals leeuwen, olifanten, walvishaaien en grote walvisachtigen te werken in hun eigen leefomgeving. Ze schrijft ook over haar ervaringen en geeft er lezingen over.

Madeleine is befaamd om haar genezende gaven voor mensen en dieren op emotioneel en fysiek niveau. Ze is gespecialiseerd in verbindingen tussen mensen en dieren in vorige levens. 

Ze is een pionier door haar vernieuwende technieken, zoals het herschrijven van het script van 

vorige levens en het herijken van zielencontracten die voor de geboorte zijn gemaakt. Deze technieken zijn haar allemaal geleerd door dieren!

Madeleine werkte voorheen in het volwassenenonderwijs, met als specialisme holistisch stressmanagement en holistische therapie. Daarnaast werkte ze in de conventionele dierengeneeskunde. Ze woont in Engeland, maar geeft cursussen over de hele wereld. Madeleine geeft ook consulten op afstand aan cliënten buiten Engeland.

Er zijn veel Amerikaanse, Canadese en Australische radioprogramma’s aan haar gewijd, evenals veel internationale publicaties. Ze was in 2013 finaliste bij de About.com Readers Choice Awards voor favoriete dierencommunicator, en haar Animal Whispers Empowerment cards waren ook als finalist genomineerd in de categorie favoriete orakelkaartenset.

Meer informatie op: www.madeleinewalker.co.uk

0