Skip to content Skip to footer

Auteur

Judith Kocken

Dr. Judith M. Kocken (1968) werkt als kinderarts gespecialiseerd in maagdarmleverproblemen, als wetenschappelijk onderzoeker en arts voor leefstijlgeneeskunde. Meer dan dertig jaar is ze werkzaam in de gezondheidszorg.

Ze studeerde geneeskunde in Leiden en promoveerde in 1997 aan de Universiteit Leiden. In diverse ziekenhuizen in Nederland heeft Judith als kinderarts gewerkt, wetenschappelijk onderzoek gedaan en draagvlak gecreëerd voor een holistische behandelmethode.

Als intuïtieve en toekomstgerichte pionier, met een groot inlevingsvermogen, die altijd bezig is met nieuwe creaties om het grotere geheel te dienen, initieerde Judith in 2014 Kinderbuik&co®, een medisch specialistische praktijk voor kinderen en jongeren met langdurige klachten en hun ouders.

De medische praktijk werkt vanuit een holistische visie, met aandacht voor lichaam, ziel, denken, emoties, verwerking van oude pijn en de familiegeschiedenis. Duizenden kinderen en gezinnen hebben hier geleerd hoe ze weer zelf de regie over hun gezondheid in handen kunnen nemen.

Judith is auteur van de boeken Kinderbuik, Happy Tummy en Healthy soul healthy body. Ze is moeder van drie kinderen. Inspiratie en kennis haalt Judith uit haar liefde voor het leven, en mensen in het bijzonder, de kracht van stilte en de natuur. De vastbeslotenheid om een bijdrage te leveren aan gezondheid en leven vanuit vrijheid, helpt Judith om zichzelf te ontwikkelen tot de mooiste versie van zichzelf en het leven voluit te leven.

Meer informatie op: www.kinderbuikenco.nl 

0