Skip to content Skip to footer

Auteur

Jonette Crowley

Jonette Crowley heeft de Soul Body Fusion-techniek voor healing en heelheid ontwikkeld.

Ze is een internationaal gerespecteerd spiritueel leraar en de oprichter van het ‘Center for Creative Consciousness’, een organisatie die zich in dienst stelt van spirituele bewustwording.

Jonette is een ontdekkingsreiziger, zowel in de innerlijke sferen als in haar reizen over de wereld. Ze is een hedendaags mysticus, met helderziende en helende gaven en het unieke vermogen energieën vast te houden die anderen optillen, opdat ze hun eigen spirituele waarheid kunnen ervaren. Sinds het einde van de jaren tachtig van de vorige eeuw ontvangt en verspreidt ze de leringen van haar gidsen: White Eagle en Mark. Met hun begeleiding geeft Jonette workshops en retraites in spirituele groei in de Verenigde Staten en Europa. Ze heeft heel veel gereisd, door meer dan zestig landen, en leidt nu avontuurlijke spirituele reizen naar heilige plaatsen over de hele wereld. 

Kijk op haar website www.JonetteCrowley.com, voor meer informatie over reizen, workshops, lessen via het web, cd’s en audio downloads, gratis meditaties en telefonische sessies met White Eagle. Ga voor de laatste evenementen en informatie over Soul Body Fusion naar www.SoulBodyFusion.com.

Jonette heeft ook stevige wortels in de bedrijfswereld. Ze heeft een MBA en is lid van de academische sociëteit Phi Beta Kappa. Zij en haar echtgenoot Ed Oakley zijn eigenaar van Enlightened Leadership Solutions (www.enleadership.com), een consultancy voor managementtrainingen, die in de hele Verenigde Staten bekendheid geniet. Zij en Ed wonen in een voorstad van Denver, Colorado. In de winter skiën ze graag in de Rocky Mountains en ’s zomers golfen ze en maken wandeltochten.

Ze heeft drie volwassen stiefkinderen, een nichtje en zeven neefjes. Meer info op: www.jonettecrowley.com

0