Skip to content Skip to footer

Auteur

Joe Vitale

Dr. Joe Vitale was ooit dakloos, maar is nu een motiverende inspirator die bij zijn miljoenen fans bekendstaat als ‘Mr. Fire’. Hij is de wereldberoemde auteur van talrijke bestsellers, zoals The Attractor Factor, Zero Limits, At Zero, (de voorafgaande twee boeken zijn in het Nederlands vertaald en verkrijgbaar bij uitgeverij Hajefa) Life’s Missing Instruction Manual, The Secret Prayer en Attract Money Now (gratis bij www.AttractMoneyNow.com).
Hij speelt een hoofdrol in de kaskrakerfilm The Secret, evenals in tientallen andere films. Hij heeft veel bestseller-audioprogramma’s opgenomen, van The Missing Secret tot The Zero Point. Hij is ook ’s werelds eerste zelfhulp singer-songwriter, met vijftien albums en veel van zijn liedjes zijn genomineerd voor de Posi Award (beschouwd als de Grammy van de positieve muziek).

Hij reisde over de hele wereld als een bezield spreker en bezocht landen als Rusland, Peru, Koeweit, Polen, Bermuda en Italië.
Hij schiep Miracles Coaching®, www.MiraclesCoaching.com, The Awakening Course, The Secret Mirror, Hypnotic Writing, en nog veel meer levensveranderende producten. Hij woont buiten Austin, Texas, met zijn vrouw Nerissa en hun huisdieren. Zijn belangrijkste website is: www.JoeVitale.com.

Word lid van de ontwaakte miljonairsbeweging
www.awakenedmillionaireacademy.com/begin
Ga voor een gratis Wonder Coaching® consult naar www.MiraclesCoaching.com.

Volg Dr. Joe Vitale:
Twitter: https://twitter.com/mrfire
Facebook: https://www.facebook.com/drjoevitale
Blog: http://blog.mrfire.com/

0