Skip to content Skip to footer

Auteur

Jacqueline Duijvesteijn

Van jongs af aan was Jacqueline Duijvesteijn al bezig met de oorsprong van zichzelf en het alles. Mystiek en alles wat daarmee te maken had, trok haar vroeg in haar leven aan. Als jongvolwassene begon Jacqueline zich te verdiepen in de astrologie, wat resulteerde in een diploma bij het gerenommeerde Pelman-instituut.

Ook kwam zij in aanraking met yoga. Dat gebeurde via de schoonvader van dokter Rama Polderman, die yoga in Nederland heeft geïntroduceerd. Het beoefenen van yoga werd meer dan een hobby en in dromen werd Jacqueline duidelijk gemaakt dat zij haar visie en vaardigheden moest gaan doorgeven aan anderen.

Niet lang daarna werd zij door de Theosofische Vereniging benaderd om yogalessen te geven. Jacqueline begon haar eigen praktijk als yoga-docent. Later heeft ze zich ook ontwikkeld tot gediplomeerd regressietherapeut, meditatieleraar en Reiki-master.

In Jacqueline’s dromen speelden ook de tarotkaarten een rol. Na de dood van haar leraar en vriend Joop Vlag, medio jaren tachtig, werd Jacqueline opgebeld door een jongeman. Hij vroeg of zij nu tarotles wilde geven. Ze zei dat ze daartoe niet bevoegd was. Toen hij voor de derde keer belde met dezelfde vraag, dacht ze dat dit

misschien een aanwijzing was en ging ze zich verder in de tarot verdiepen. De jongeman in kwestie heeft ze nooit meer gezien. Jacqueline onderwijst mensen inmiddels al vele jaren over wat de tarot en getallen zeggen over het ontstaan en de evolutie van de mensheid. Geregeld vroegen mensen haar naar lectuur over dit onderwerp, maar die was er niet. Zodoende kwam Jacqueline op het idee om haar eigen, intuītief gevormde ideeen over dit onderwerp op te schrijven.

Meer informatie op: https://oeroude-tarotwijsheden.com/

0