Skip to content Skip to footer

Auteur

Esther van Heerebeek

Mijn naam is Esther van Heerebeek-Spijkers en oorspronkelijk van Limburgse komaf. In 2001 ben ik naar Noord-Brabant verhuisd, getrouwd en trotse moeder geworden van twee kinderen. Sindsdien houd ik me gepassioneerd bezig met astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit. Daar is mijn praktijk Het 12e Huis uit voortgekomen, dat ik tot op heden met veel passie en plezier run.

Als hooggevoelige, leergierige Tweelingen, ben ik altijd al gefascineerd geweest door de maan en vanaf het moment dat ik me met astrologie bezig ben gaan houden, heb ik meer inzichten gekregen over de invloed van de maan en die inzichten deel ik graag via de Maankalenders en mijn onlinecursus.

Verrijk je leven met de Maan. Want leven in harmonie met de maan, heeft mijn leven verrijkt.

Al bijna 20 jaar geef ik consulten, cursussen en workshops op deze spirituele vlakken. Ik ben auteur van onder andere Tarot voor Beginners, Astrologie voor Beginners en sinds 2020 De Maankalender. Verder schrijf ik wekelijks horoscopen voor onder andere Flair, Goedgevoel.be en Wendy online. Mijn passies, waaronder de invloed van de maan, hebben mijn leven verrijkt, mij veel inzichten gegeven en dat gun ik jou ook, door mijn kennis met je te delen.

Meer informatie staat op: www.het12ehuis.nl

0