Skip to content Skip to footer

Auteur

Drunvalo Melchizedek

De liefde van Drunvalo Melchizedek voor al het leven, overal, wordt onmiddellijk, door iedereen die hem ontmoet, gevoeld. Meer dan dertig jaar heeft hij zijn brede visie de wereld in gebracht door middel van het levensbloemprogramma en de Mer-Ka-Ba-meditatie. Hij is de auteur van drie eerdere boeken; De Geometrie van de Schepping, delen I en II en Living in the Heart. Deze boeken zijn in 29 talen verschenen en in meer dan honderd landen over de hele wereld verspreid. Drunvalo is de hoofdredacteur van het internationale internettijdschrift, Spirit of Ma’at, www.spiritofmaat.com met meer dan een miljoen bezoekers per jaar.

Als kind van de jaren zestig, gevormd tijdens de universiteitsprotesten, de culturele revolutie en de spirituele vraagstukken van die tijd, is Drunvalo een wereldreiziger geworden, een spirituele ambassadeur voor en van veel inheemse volken die informatie bezitten die voor het welzijn van de planeet gedeeld mogen worden. 

Hij heeft in landen over de hele wereld workshops, seminars en lezingen gegeven over de heilige geometrie, over menselijke energievelden, spiritualiteit, meditatie en leven vanuit het hart. In dit boek worden verhalen verteld over veel van zijn helingsceremonies en reizen in dienst van Moeder Aarde.

Zijn meditatie met de engelen en zijn werk met prana en energetische helingen hebben tienduizenden mensen geholpen. Drunvalo heeft laten weten dat helingen op dit gebied van het grootste belang zijn, omdat de problemen die iemand met zijn lichaam heeft hem er vaak van weerhouden door te gaan op het spirituele pad. Zijn onderzoek in de derde dimensie naar natuurlijke producten en methodes om Moeder Aarde en alle levensvormen te helpen helen vormt ook een belangrijk deel van zijn leven.

Hij woont in Arizona. Bezoek hem op www.spiritofmaat.com of www.drunvalo.net.

0