Skip to content Skip to footer

Auteur

Barbara Borecka

Barbara Borecka kwam in 1963 ter wereld tijdens een drievoudige conjunctie van Mars, Uranus en Pluto, slechts enkele meters verwijderd van de heiligste plek van Polen, Jasna Gòra. Dit is een grote energetische krachtplaats waar door de eeuwen heen vele wonderen geschiedden. 
 
Barbara groeide op in een paranormaal begaafde, maar ook zeer turbulente familie. Zij las graag en blonk uit op school, maar trok toch het liefst met haar hond Mikado door de uitgestrekte velden en bossen rond haar woonplaats. 
Na haar middelbareschooltijd studeerde Barbara in Gdansk Fysische Oceanografie en steunde er de bevrijdingsbeweging Solidarnosc. Daarnaast studeerde zij zang, deed aan karate en dansen en werkte ze als zeilinstructeur. Na haar afstuderen werkte zij in drie landen als wetenschapper en informaticus.
 
Barbara kwam in 1990 naar Nederland, waar een burn-out haar al snel terugbracht bij haar spirituele wortels. Zij heeft zich sindsdien gespecialiseerd in werken met Licht, energie, kristallen, resonantie, transmissie en bewustwording. Dat bracht Barbara een uitgebreide en ingrijpende transformatie en holistische genezing.
 
 
Sinds 1994 volgt Barbara opleidingstrajecten en geavanceerde cursussen op het gebied van Light Body en Creëren van je Werkelijkheid; de eerste jaren bij John Kalse, daarna bij Sanaya Roman en Duane Packer, over Hoge Lichtfrequenties (van Visie, Precisie, Intensiteit, Helderheid, Harmonie, Stralendheid, enzovoort), Zelf-Opwekkende Energie, Licht Transmissie, Vrede en Je Levensdoel Leven, Hoge Wil, Manifesteren, Vreugde, De Schoonheid en Perfectie van Zijn, Subtiele Energieën Waarnemen, Hoog Bewustzijn, Energie Verschuiven naar een Hogere Vibratie, Intuïtie, Verlichting en nog veel meer. Daarnaast heeft Barbara zich verdiept in de Chinese Regeneratie-filosofie. Ze heeft vele jaren gereisd en op bijzondere plekken gemediteerd en inspiratie opgedaan.

Barbara heeft ook vele eigen methodieken gechanneld en ontwikkeld. In 1997 begon zij met het geven van cursussen, workshops, lezingen, presentaties en consulten op het gebied van De Kunst van Leven, Creëren van je Werkelijkheid, Light Body en healing. Sinds 2000 doet zij dat onder de naam ‘School voor Adelaars’. 
 
Meer informatie op: www.schoolvooradelaars.nl
0