Zonneschijn voor het licht is

De ware reden van onze aanwezigheid op aarde

Judy Satori

 

9789077677995.jpgIeder woord van dit boek is telepathisch doorgegeven aan Judy Satori door Lichtwezens uit de hogere dimensies. Dit verhaal beweert dat het waar is, maar het is aan jou, de lezer, om dat te beslissen. De woorden zijn gecodeerd. Je hart zal erop reageren en je zult je gaan herinneren waarom je hier naar de aarde bent gekomen.

‘Als je naar de aarde gaat, zul je niet alleen gaan. Op dit moment zijn er veel zielen, die zich voorbereiden om op aarde te incarneren. Jullie zullen allemaal samen gaan om het licht vast te houden. Gedurende vier grote tijdscycli zullen jullie opnieuw worden geboren in vele lichamen en zullen jullie veel verschillende levenservaringen hebben. Het is voor velen uit onze werelden nodig om dit te doen, zodat het genetische materiaal van de nieuwe hu-man, die op de aarde geplaatst is, doorgegeven kan worden aan zielen die dit hogere licht al dragen. Als jullie en jullie soort trouwen met de oorspronkelijke rassen van deze planeet, Aarde, zullen jullie een nieuw soort hu-man doen ontstaan en het DNA van alle mensen op aarde zal na verloop van tijd het gecombineerde genetische materiaal van de Sterrennaties bevatten.’
 
Paperback / 336 pagina's / Uitgeverij Hajefa / 2017
ISBN: 978-90-77677-99-5 Prijs: € 19,95
 
Bestellen.jpg
 
Reacties lezers op Zonneschijn voor het Licht is:
 
Beste Hajefa,
 
Wat een schitterend boek van Judy Satori hebben jullie vertaald, en ook uitgegeven.
Wauww...echt een geschenk aan de Wereld.
 
Het is zeker 30 jr. geleden dat ik een boek in één adem ( in 3 dgn. tijd) heb uitgelezen.
Door puur "toeval"ben ik bij haar via de 'Cintimani" stenen terechtgekomen. Kende haar nl. helemaal niet. Ja nu wel....Bijzondere vrouw met prachtige gaven.
 
Het boek heeft mij aan de ene kant bevestigd en getroost, Aan de andere kant heeft
het mijn pijn en heimwee naar huis, mijn echte thuis (de BRON) weer enorm aangewakkerd.
 
Ben het nu voor de tweede keer aan het lezen, en de tranen blijven maar stromen....
 
groet, Beatrix