Geld Creëren

Ware Doorbraak en Bevrijding

Barbara Borecka & René Argonijt


9789077677339.jpgWil je financieel vrij zijn, bevrijd dan geld! Bevrijd geld van je verwachtingen, je pressie en je kritiek. Laat niet zoveel van geld afhangen dat het zwaar wordt, niet kan stromen en niet zichzelf kan zijn. Geld is geen tovenaar. Geld is niet de bron van alles. Geld is geen oorzaak, maar gevolg. Geld weerspiegelt gewoon jouw energie. Jij bent de Bron! Dat echt in te zien is de Ware Doorbraak!
 
Verwacht geen superkrachten  van geld, maar van jezelf. Die zijn echt in je! Wil je dat geld meer stroomt in je leven, ga dan zelf meer stromen. Wil je dat geld je zorgen wegneemt, stop dan nu met je zorgen over geld. Wil je meer geldreserves, bouw en onderhoud dan een reservoir van energie in jezelf. Wil je dat geld overvloediger in je leven is, wees dan zelf overvloediger aanwezig. Stop met wachten op geld en verander jezelf! Word je Ware Zelf en Geld zal graag aan je zijde zijn – daar waar het thuishoort!

In Geld Creëren leer je om rijkdom, overvloed, geluk en vreugde te creëren. Het boek laadt je op met prachtige energie en staat bol van de praktijkvoorbeelden, direct toepasbare tips, oefeningen en inspiratie. De methodiek is diepgaand en efficiënt, omdat het je geldsituatie aanpakt aan de basis ervan: namelijk jouw energie, jouw essentie, jouw Zijn.
 
 
Paperback / 256 pagina's / Uitgeverij Hajefa / 2010
ISBN: 978-90-77677-33-9 Prijs: € 24,50
 
Bestellen.jpg
 
Reacties van lezers:

- "Heel erg dankbaar ben ik dat ik uw boek 'Geld Creëren staan' gekocht heb en daar dan ook nog de cd bijgekregen heb. Waauw!
Zowel het dikke gouden boek, het pamfletje als de cd zijn zo waardevol!! Ik heb er geen woorden voor. Dank je wel!!!!!!!
In de nabije toekomst zullen wij ons heel graag inschrijven voor workshops."

- "Zaterdag (dus afgelopen weekend) ging ik naar de bibliotheek. Niet op zoek naar een bepaald boek. Mijn interesse is in zaken dus ik keek bij de zakelijke boeken. Ik kwam al gauw bij de boeken die geld als onderwerp hebben. Zag jouw boek met de titel “Geld Creëren staan”. Ik dacht meteen dat moet ik inzien om na te gaan of het iets voor mij is (had geen spiritueel boek verwacht op die plank tussen de wetenschappelijke boeken). Las de achterkant en besloot het mee naar huis te nemen.
Zaterdag middag en avond bleef ik maar doorlezen. Zondag ging ik verder.
Ik ben zo blij dat ik het boek gevonden heb (of het boek mij gevonden heeft). Uit het boek heb ik nu gehaald dat het niet slecht gaat met mij maar dat de stroom bezig is te veranderen. De verandering moet zich nog gaan manifesteren in het tastbare.
Vanmorgen vroeg kreeg ik ook inzicht in iets waar ik al een hele tijd aan denk. In de Bijbel staat geschreven: "Zoek eerst het Koninkrijk van God en al het andere zal je teven geschonken worden." In hoofdstuk 10 behandel je "Wees nu gelukkig." Meteen ging er door mij gedachte: "dit is het Koninkrijk van God."
Het boek heb ik nog niet uit, maar ik wil je hartelijk bedanken voor deze inzichten. Ik heb in mijn planning opgenomen dat ik jouw Geld Workshops ga volgen."

- "Ik ben momenteel bezig in het boek Geld Creëren en ik wil even aan jullie kwijt dat ik geniet van elke oefening en elke stap. Het boek is inderdaad magisch: de woorden komen niet aan in mijn ogen maar gaan direct naar mijn hart.
Ik heb jarenlang angstvallig geld geen aandacht gegeven, omdat ik bang was dat ik het dan weer weg zou jagen. Ik heb het nooit gewaardeerd omdat ik dacht dat ik dan een geldwolfje was. Maar nu gaat dat allemaal veranderen. Dankzij jullie boek."

- "Om toevallige redenen blijf ik maar tegen het boek Geld Creëren aanlopen.
Ik vind het een superboek. De affirmatie CD heb ik ook een poos gebruikt."

- "Sinds ik Geld Creëren in september 2010 gekocht en gelezen heb, is er ontzettend veel in beweging gekomen. Het gaat met name om mijn praktijk. Eerst doken we de financiële afgrond nog verder in waarin echt geld geleend moest worden. Al het oude moest worden afgebroken, de put werd eerst veel dieper. Dat stuk van het proces heeft een jaar geduurd: sinds september 2011 is alles stapje voor stapje aan het vernieuwen. Die trend zet zich voort!
Ik heb nu ook een hele mooie website, die veel wordt bezocht. De activiteiten in de praktijk zijn aangepast, verbeterd.
Ik heb mezelf eindelijk 'neergezet', zoals ik nooit voor mogelijk had gehouden."

- "Geld Creëren vind ik een geweldig boek; liefdevol geschreven.
Het geeft me inzichten en ik ben er nog steeds mee aan het werk."

- "Ik heb je boek(en) gelezen! Prachtig! Wat schrijf je heerlijk, duidelijk en begrijpelijk! Onlangs kwam je boek op mijn pad: Geld Creëren! Het heeft voor mij heel veel duidelijk gemaakt. Wanneer een boek mij aanspreekt, wat leert, en ik er enthousiast van wordt, dan maak ik er een verslagje van. Als dat klaar is ga ik aan de slag met de oefeningen. En na dit alles gedaan te hebben heb ik een blad met alle affirmaties erop uitgeprint en die lees ik nu elke dag! Terwijl ik het boek las kwamen vanzelf de verwerkingen, soms van wat ik die dag had gelezen, maar ook wat ik nog moest lezen."

- "Ik heb opnieuw een boek Geld Creëren bij je besteld. Het eerdere ontvangen boek heb ik aan iemand cadeau gedaan. Bedankt! Ik vind het een prachtig, bruikbaar boek!"

- "Mijn praktijk liep heel slecht en ik wist me er geen raad mee. Daarom ben ik Geld Creëren gaan lezen: in ieder hoofdstuk kreeg ik vele praktische tips over wat ik in mijn praktijk en mijn relatie met geld kan verbeteren! Het was echt een eye opener! Vervolgens ben ik naar "Geld Workshop" in het Amstel Hotel geweest. Sindsien heb ik iedere dag de CDs gedraaid. Nu heb ik zoveel klanten dat ik me zelfs begin af te vragen of ik het allemaal wel aan kan ..."

- "Ik vindt wat jullie voor ons doen fantastisch! Ik heb jullie beide boeken: heeeeeeeeeeeeeeerlijk. En ik kijk uit naar jullie derde boek. Ik lees nu in beide boeken iedere dag een hoofdstuk voor de tweede keer.
Veel werkplezier en van alles het allerbeste voor jullie; super trots op jullie beiden voor jullie goede werk."

- "Ik heb je boek Geld Creëren bijna uit. Wat een fantastisch boek! Mijn complimenten. Ik heb jouw boek De kunst van Leven enkele jaren geleden gelezen en dat boek ga ik nu herlezen."

- "Ik heb met veel plezier en enthousiasme het boek Geld Creëren gelezen. Het is werkelijk een fantastisch boek met veel nieuwe inzichten en voorbeelden uit de praktijk. Samen met het boek De kunst van Leven behoren ze tot mijn persoonlijke top 10 (en ik heb toch al een duizend boeken gelezen). Ik raad het boek iedereen aan die bezig is met spirituele ontwikkeling. Het is werkelijk een pareltje.
Het boek De kunst van Leven zie ik als de basiscursus. Het boek Geld Creëren beschouw ik als de gevorderde cursus. Hopelijk komt er nog een vervolg!"

- "Ik heb je boek gelezen en in één woord fantastisch. Geweldig mooi boek."

- "Geld Creëren is inderdaad een gouden boek! Zeer energieverhogend, elke keer als ik het er weer bij pak! Dankdankdank!"

- "Ik heb Geld Creëren ademloos uitgelezen. Wat een prachtige teksten en een fantastische energie!! Ik vind de meditaties op CD ook heerlijk!"

- "Ik heb erg genoten van het lezen: wat heb je toch een sprankelende, precieze, genuanceerde, positieve, optimistische, verlichtende energie bij je! Heeeeeerlijk. Dank dank."

- "Geweldig weer, nu Geld Creëren! Ik word er meteen blij van. Het voelt allemaal zo gemakkelijk. Ik merk dat er toch nog delen in me zijn die het allemaal nog moeilijk kunnen geloven en dat komt los bij het lezen. Er zit toch nog iets van ongeloof. En dan is er weer de tekst die me er zo makkelijk in op weg helpt! Dankjewel! Echt geweldig, grote dank."

- "Barbara, je gedicht over geld is heel indrukwekkend. Geld wordt echt een persoonlijkheid, maar niet die slechte persoonlijkheid die iedereen er altijd aan toe wil schrijven, maar een heel erg goede vriend, een goede fee of god zelfs."