De Kunst van Leven

Een praktische handleiding voor het Creëren van je Werkelijkheid

Barbara Borecka & René Argonijt


9789077677698.jpgJe hebt het potentieel om te Creëren wat je werkelijk wilt en je dromen te leven! Je leven kan mooi en goed zijn. Dit inzicht brengt alle kracht en alle macht terug bij jou.

Je Creëert door middel van je vibratie. Elk moment van je leven zend je – bewust en onbewust – energiepatronen naar het Universum, die daar door resonantie worden versterkt en naar je terugkeren. Wat je vibreert verschijnt in je leven.
Je vibratie kun je gelukkig beïnvloeden en met dit boek leer je hoe je dat kan doen.

De Kunst van Leven is grotendeels geboren uit de antwoorden van Barbara op de vragen van haar cursisten. Zodoende worden in dit boek niet alleen de basisprincipes van Creëren uit de doeken gedaan, maar krijg je ook mee hoe deze in de praktijk kunnen worden gebracht. Het boek staat vol inspirerende voorbeelden en direct toepasbare tips. De methodiek is efficiënt en grondig: werken aan de echte oorzaak: de vibratie van jouw energie.

Gun jezelf dat leven! Laat je dromen uitkomen! Alles is mogelijk!
 
Paperback / 224 pagina's / Uitgeverij Hajefa / 2014
ISBN: 978-90-77677-69-8 Prijs: € 19,95
 
Bestellen.jpg
 
Reacties van lezers:
- "Beste Barbara,
Ik heb een heel zware periode achter de rug en ik ben dus hard aan het vechten om, met vallen en opstaan, weer gelukkig te zijn. Ik heb vele boeken gelezen maar dat van jou steekt er met kop en schouders bovenuit. Ik heb heel veel aan "De Kunst van leven" gehad, mijn keukenkast hangt vol met zinnetjes eruit waar ik steeds weer naar kan teruggrijpen.
Ik ben nog lang niet helemaal op mijn plooi maar ik ben op weg."
 
- "Graag wil ik De Kunst van Leven bestellen.
Ik heb het boek reeds gelezen omdat ik het heb geleend in de bieb en vind het zo inspirerend! Het krijgt een plek in mijn zeer minimale boekenkast om steeds weer te lezen."
 
- "Afgelopen herfst heb ik het boek De Kunst van Leven bij jullie besteld en ik ben het nu al voor de derde keer aan het lezen. Het is echt fantastisch. Ik heb de afgelopen jaren al heel veel over dit onderwerp gelezen, maar door jullie boek begrijp ik het nu ook echt. Bedankt!"
 
- "Het boek De Kunst van Leven hebben we zelf al en zijn er dermate van onder de indruk dat we een aantal mensen een exemplaar cadeau doen in de hoop dat zij er ook door geïnspireerd raken."
 
- "Ik wilde even laten weten dat ik het boek helemaal geweldig vind! Ik heb al aardig wat boeken gelezen, onder andere van Louise Hay, maar dit boek staat nu wel bij mij op nummer 1.
Ik heb geen idee meer hoe ik op jullie site ben beland om dit boek te kopen, maar nogmaals bedankt!"
 
- "Ik heb met veel interesse en enthousiasme je boek, De Kunst van Leven, gelezen.
Het boek heeft me rust gegeven en herkenning. Het lijkt of dat er iets op zijn plaats valt."
 
- "Eerst en vooral wil ik je hartelijk bedanken voor je liefdevolle boek De Kunst van Leven, wat mij al heel wat inzichten heeft verschaft. Het is op een heel aangename manier geschreven en bovenal voel je het positivisme wat het uitstraalt. Een welgemeende proficiat voor het kunstwerk dat je gemaakt hebt."
 
- "Heb net het boek De Kunst van Leven uit. Ik heb al veel over dit onderwerp gelezen, onder andere van Esther en Jerry Hicks, maar jou boek is zo mooi en duidelijk geschreven dat ik nou eindelijk weet hoe ik er echt mee om moet gaan.
Ik ben op dit moment meer met mijn energie aan het werken nog - deze was al behoorlijk versterkt na kundalini-inwijdingen - maar dankzij het nog meer loslaten van alles voel ik enorme trillingen door mijn hele lichaam ...
Dat is echt een geweldig bevrijdend gevoel.
Dank je wel voor het schrijven van dit mooie boek!
Ik heb je andere twee boeken ook al in huis en zal deze er meteen achteraan gaan lezen.
Echt super."
 
- "Ik hou gewoon zoveel van je boek De Kunst van Leven dat ik het aan iedereen aanbeveel. Het is mijn bijbel! ;)
Ik zie dat je nieuwe boek nu uit is dus die ga ik natuurlijk ook halen.
Ik wil je nog even melden dat ik na het lezen van je boek De Kunst van Leven, nieuwsgierig werd naar Chateau St. Gerlach. Ik woon er niet zo gek ver vandaan, maar was er nooit geweest. Sindsdien dus wel. Het is er prachtig, rijkelijk en overvloedig. Ik wandel en geniet er graag.
Ik ben opgegroeid in een plaatsje vlak bij Maastricht - nu deel van Maastricht. We gingen vaak wandelen in de velden. Dan kwamen we bij Chateau Neercanne en waren we allicht onder de indruk. Chateau St. Gerlach en Chateau Neercanne zijn nu beide van Camille Oogstwegel.
In mijn jeugd woonde ik op korte afstand van Neercanne en nu ben ik 47 en woon op korte afstand van St. Gerlach. Door jou ben ik geïnspireerd geraakt de tuinen te bezoeken te vibreren. Er komt een dag en dan eet ik daar een kerstdiner!
Dank je wel!"
 
- "Ik heb De Kunst van Leven nu voor de derde keer van de bibliotheek geleend en ik heb het gevoel dat ik nu echt met mijn leven aan de slag wil gaan! Een helderziende vrouw had me al eerder iets gezegd over creëren en positief denken en mijn man had ook wel eens wat gezegd, maar het kwam nooit echt aan. Je geloof het dan gewoon niet, he? Maar wat je zegt in je boek, dat begrijp ik helemaal.
Ik heb zelfs het gevoel dat je het in je boek steeds over mij hebt."
 
- "Ben begonnen met De Kunst van Leven en ik kan nu al zeggen dat ik onder de indruk ben. Wat een helder en praktisch verhaal. Dit gaat mij zeker helpen!"
 
- "Sinds twee weken heb ik het boek De Kunst van Leven in mijn bezit. Ik ben het nu voor de tweede keer aan het lezen en vind het geweldig. Ik heb echt het gevoel dat dit boek heel veel goeds gaat brengen! Ik ben er ook van overtuigd dat het gaat worden zoals ik wil. Steeds als ik een stukje heb gelezen en alles op een rijtje ga zetten, klopt echt alles!"
 
- "Met belangstelling jullie boek De Kunst van Leven gelezen en ik vond het fascinerend."
 
- "In één woord geweldig!"
 
- "Dit is het mooiste boek dat ik ooit heb gelezen."
 
- "Ik heb je boek gelezen en het is een revelatie."
 
- "Ik geniet elke dag van je boek. Wat een geschenk!"
 
- "Mag ik u feliciteren met het prachtige werk dat u doet! Ik heb De Kunst van Leven gelezen en ik moet zeggen dat ik het een zeer inspirerend boek vind! Ik kijk ook met belangstelling uit naar het verschijnen van uw nieuwe boek."
 
- "Prachtig hoe je met je eigenheid je leven vormgeeft en anderen tot een lichtend voorbeeld bent. Vol enthousiasme zie ik ook mijn eigen droom voor me en mijn wens om dat nu echt te creëren."
 
- "Je hebt een heldere taal en je woorden geven echt hoop."
 
- "Ik wil mijn complimenten en vreugde uitspreken over je boek De Kunst van Leven!
Alleen al het lezen gaf me een geluksgevoel. :-)"
 
- "Ik heb je boek gelezen en uitgeleend aan aantal mensen: iedereen vindt het een fijn, vreugdevol makend, licht en blij boek - en met name daardoor ook anders dan al het andere, eerder verschenene."
 
- "Barbara, van je boek De Kunst van Leven heb ik erg genoten. Dank je wel!"
 
- "Ik lees normaal boeken heel snel, maar van De Kunst van Leven kan ik steeds maar een klein stukje lezen. Dan moet ik even uitrusten."
 
- "De Kunst van Leven is keurig verzorgd en prettig leesbaar. Alles wordt duidelijk toegelicht en zelfs voor veel sceptici aannemelijk gemaakt. Sterk punt is ook laagdrempeligheid. We beginnen gewoon vanaf onze uitgangspositie."
 
- "Ik hoor positieve berichten over De Kunst van Leven. Ik hoorde van meerdere mensen dat ze het boek prachtig vinden en echt vernieuwend."
 
- "Wow! Wat heb jij met De Kunst van Leven een fantastisch mooi boek geschreven, zeg. Het heeft mij al veel goeds gebracht. Dankjewel!"
 
- "Verleden week heb ik uw boek aangeschaft: De Kunst van Leven. Op zoek naar het spirituele in mezelf. Dit boek spreekt me enorm aan."
 
- "Ik ben nu je boek aan het lezen; heel fijn! Je geeft me heel veel waar ik echt mee verder kan. En ik geniet van het feest der herkenning!"
 
- "Ik ben op dit moment je boek De Kunst van Leven aan het lezen en het grijpt me. Vanaf de allereerste bladzijde."
 
- "Met veel respect, bewondering en verwondering ben ik je boek De Kunst van Leven aan het lezen. Het spreekt me zeer aan en biedt juist op dit moment in mijn leven wat ik nodig heb."
 
- "Ik vond je boek heel toegankelijk. Ik heb het helemaal opgegeten."
 
- "Ik heb je boek gelezen. Het sprak voor zich. Het sprak me aan. Prachtig!"
 
- "Veel humor en zo herkenbaar..."
 
- "Ik wil je even laten weten dat er dit jaar heel veel voor mij is veranderd.
En voor een groot deel door jou.....!
Na The Secret ben ik op zoek gegaan naar meer leesvoer over dit onderwerp. Dat is nog best zoeken want veel schrijvers zijn wel spiritueel maar inderdaad ook van mening dat je ook met niets heel gelukkig moet zijn en niet moet streven naar verbetering van je materiele omstandigheden; slechts naar het spirituele. Jij pleit voor beiden. Dat spreekt mij aan. Zeker de manier waarop."
 
- "Wow, wat een prachtig boek! Het is precies wat ik op dit moment nodig heb."

- "Ik vind je boek echt heel mooi en inspirerend! Creëren werkt. Maar wat als al maar niet komt wat je zo van harte wenst? Daarop geeft jouw boek antwoorden, vind ik. Ik sla het regelmatig zomaar open en heb er dan echt iets aan."