Leven vanuit verbinding

Spirituele gids voor eenheidsbewustzijn

Jeroen Kuyper


9789077677988.jpg
Vrijwel dagelijks zijn er tal van boeiende spirituele activiteiten te bezoeken. Maar wat blijft er over van je prachtige ervaringen wanneer je op maandag het gewone leven weer oppakt, met collega’s die glazig voor zich uit kijken wanneer je iets van je enthousiasme probeert te delen?
 
Dit boek gaat over de verbinding tussen je spirituele en je dagelijkse leven. Het wil een leidraad en houvast zijn voor degenen die het spirituele pad gaan. Het doel is om je te helpen spiritualiteit in je leven te integreren door te leven in verbinding en eenheidsbewustzijn.
 
Je leest hoe je werkelijk in verbinding kunt zijn met jezelf, anderen, je omgeving, je ziel en het goddelijke. Aan de orde komen de valkuilen op het spirituele pad en hoe je hiermee om kunt gaan. De hoofdstukken bevatten een schat aan informatie en inzichten, aangevuld met tal van oefeningen en geleide meditaties. Twee van deze meditaties zijn als audio-cd aan dit boek toegevoegd.
 
Jeroen Kuyper leidt naast zijn werk als klinisch psycholoog samen met zijn vrouw Froukje Buma een spiritueel centrum, Israna. Hun boeken zijn inwendig gedicteerd tijdens wandelingen op en rond Mount Shasta in Californië door de geascendeerde meesters Phylos en Saint Germain. Meer informatie kun je vinden op www.israna.nl.
 
Paperback + audio-cd / 240 pagina's / Uitgeverij Hajefa / 2016
ISBN: 978-90-77677-98-8 Prijs: € 19,95

 Bestellen.jpg