Het Avontuur van de Ziel

Barbara Borecka & René Argonijt


9789077677681.jpgWelkom op Aarde, lieve Ziel. Goed dat je er bent! Je komt uit een wereld die bestaat uit eeuwige, veeldimensionale, uitgestrekte ruimtes; een spel van oneindig veel frequenties, die zich voortdurend hergroeperen tot nóg mooiere, volmaaktere, harmonieuzere lichtpatronen. Nu ben je op Aarde, als mens. Dat zal misschien even wennen voor je zijn, want de Aarde is een plaats van vaste vormen. Hier is ook alles energie, maar die stroomt veel trager; zo traag zelfs dat er iets is ontstaan wat we ‘ruimte’ en ‘tijd’ noemen.

Op Aarde kun je als Ziel heerlijk spelen, kijken en ontdekken! Er zijn hier heel veel keuzemogelijkheden, inspiraties, verrijkingen en spelletjes om te spelen. Er zijn ook uitdagingen. Die zijn er om je te stimuleren om jezelf - en wat mogelijk is - te overstijgen en nieuwe krachten in jou aan te boren en te bemeesteren. Daarbij doe je steeds opnieuw een beroep op je Ziel om jou, op Aarde, weer hogere Lichtsoorten te brengen.
 
Je zult zien dat je hier heel veel kanten op kunt, nieuwe aspecten van jezelf kunt ontwikkelen, veilig en vredig jezelf kunt zijn en expressie aan jezelf kunt geven, in allerlei vormen, manieren en je relatie met andere Zielen op Aarde. Je gaat hier steeds meer thuiskomen. Het is mogelijk voor je om een continu bewustzijn te ontwikkelen, door al je voorbije en toekomstige levens heen, en zelfs om ooit alle lessen van het Aardse vlak te bemeesteren.

Dit boek wil je graag helpen in te zien wat het is om als Ware Zelf, als Ziel, als Goddelijke Zelf op Aarde het avontuur van het leven te beleven. Het reikt je een methodiek aan die je daarbij kan steunen, met een schat aan inzichten, tips en oefeningen die je steunen bij het neerzetten van de energie van je Ziel op Aarde en een leven in vrede, passie, liefde, respect, vreugde, kracht en enthousiasme, in verbinding met het Goddelijke. Zo kun je je hemelse, etherische vleugels uitstrekken en leven in volle glorie; volmaakt en voldaan, volledig verbonden met de Hoge Zingeving en het Licht van het Ware. Bewust van je waarde en vrij: als stralende Bron van je werkelijkheid.
 
Paperback / 224 pagina's / Uitgeverij Hajefa / 2014
ISBN: 978-90-77677-68-1 Prijs: € 19,95
 
Bestellen.jpg
 
Reacties

- "Ik ben vol enthousiasme Het Avontuur van de Ziel aan het lezen. Dit boek is precies wat ik nodig heb op dit moment, dus dank daarvoor. Ik heb al jullie boeken in huis en zijn alle vier toppers voor mij. Ik herlees ze regelmatig vanwege de energie die ik uit de boeken haal."

- "Dit boek geeft het leerproces aan wat we hier op aarde nog hebben te doen. Het kan als leidraad worden genomen of als zelfstudie object. Dit kan zowel individueel maar ook als groep. De schrijvers komen met prachtige oefeningen bij de vele onderwerpen, die samen een prachtig geheel vormen. De lezer kan op een rustige wijze zien waar hij nog wat of veel te leren heeft, of waar hij al een eind in de richting van het Licht is, zijn waarheid. De oefeningen zijn er ingebracht om meer tot bewustzijn te komen. Jezelf te leren kennen.
Op het eerste gezicht zal de lezer denken: "Ja, maar dat weet ik toch allang?" En dat is juist, maar om deze waarheden, deze kennis in je te laten integreren zijn juist al die oefeningen ingebouwd. Kortom, een boek dat veel mensen veel te vertellen heeft. Een aanrader dus." (recensie Stichting Victory)