Gelukkig met Geld

Overvloed door bezieling en zelfliefde

Anita Boom-van Doorn


9789077677940.jpgIn menig vorig leven was geld geen probleem. Dat de één wat meer te besteden had dan de ander, was een situatie die men accepteerde als een Godsgericht. In deze Nieuwe Tijd is die energie er nog steeds, maar deze voelt oud en gebruikt.

Nu kun je het anders doen. Jij kunt geld creëren vanuit zelfliefde. Je zult eraan wennen dat de liefde van de eigen ziel kán resulteren in geld. Geld waarmee je jezelf gelukkig voelt. Geld dat binnen stroomt via de liefde van de ziel creëert een stabiel niveau van overvloed.

Naast de inspiratie, nieuwe inzichten, humor en korte illustrerende verhalen, biedt het boek de mogelijkheid om mee te doen, als ware het een workshop. Ieder hoofdstuk heeft een ‘schrift’ waarin jij jouw aantekeningen en kanttekeningen kan plaatsen.

‘Verandering kan wat tijd kosten. Gun jezelf die tijd. Gun jezelf de ruimte om verandering te laten ontstaan op de voor jou meest makkelijke en liefdevolle wijze.’
 
Op 21 mei 2016 geeft Anita Boom een lezing over dit boek in Vianen. Meer informatie hierover staat op: de website van de locatie.
 
Paperback / 104 pagina's / Uitgeverij Hajefa / 2015
ISBN: 978-90-77677-94-0 Prijs: € 16,95

 

Bestellen.jpg