De Venusiaanse Trilogie

Spirituele wijsheid en onvoorwaardelijke liefde

Omnec Onec

Omnec Onec komt in juli 2016 naar Nederland! Kijk voor meer informatie over de lezing en de workshops op: www.hajefa.nl/omnec-onec

9789077677711.jpgOmnec Onec heeft met haar autobiografie inmiddels duizenden mensen geraakt en naar waardevolle inzichten geleid. Haar boeken zijn unieke getuigenverslagen van een hoger bewustzijn. De Venusiaanse Trilogie omvat de drie boeken die Omnec schreef:
 
Van Venus kwam ik: Omnec Onec beschrijft haar leven in de astrale sfeer van Venus en onderwijst tijdloze wijsheid. Ze schrijft over hoe en waarom ze besloot zich in een fysiek lichaam te manifesteren en over haar reis naar de Aarde in 1955.
 
Engelen huilen niet: In het vervolg van haar autobiografie beschrijft Omnec haar ervaringen op Aarde en brengt ze vele waardevolle inzichten over.
 
Mijn boodschap, De essentie van de spirituele leringen: De waarheid is altijd eenvoudig. Omnec schrijft op praktische en actuele wijze over de essentie van de schepping, de ziel en het leven. Dit derde deel bevat ook een nieuw hoofdstuk over de evolutie van zielen op de planeet Aarde.

Bevrijd je geest en ga op reis door de niveaus van bewustzijn!
 
Er is ook een meditatie-cd van Omnec Onec: Soul Journey
 
Meer informatie over Omnec staat op: http://omnec-onec.com/
 
Een interview met Anton Glas van TVNR staat op: http://www.tvnr.nl/en/archief/23-interviews/838-omec-onec-interview
 
Gebonden / 576 pagina's / Uitgeverij Hajefa / 2015
ISBN: 978-90-77677-71-1 Prijs: € 22,50
 
Bestellen.jpg