Workshop Hybriden

Mensen met een ruimer bewustzijn

Workshop en lezing door Tanis Helliwell in Nederland

9789463310048.jpgIn het weekend van 12 t/m 14 mei is Tanis Helliwell in Nederland en geeft een lezing en workshop in Baarn over Hybriden. Tanis Helliwell is bekend om haar contact met natuurwezens en zij heeft hierover diverse boeken geschreven. Deze workshop over Hybriden is de eerste en dit jaar ook de enige workshop die zij in Europa geeft over dit onderwerp!

In mythen, religies en archeologische ontdekkingen over de hele wereld wordt vaak gesproken over de aanwezigheid van intelligente niet-menselijke wezens die hebben gekruist met de mens, met hybriden als resultaat. Tanis Helliwell levert overtuigend bewijs van het bestaan van 22 verschillende menselijke hybriden (mensen met een bewustzijn van elementwezens, zoals engelen, dolfijnen, reuzen, draken, centauren, pan en vele anderen).
Mensen die ontdekken dat ze een hybride zijn geven aan dat ze als gevolg van die ontdekking het gevoel hebben meer authentiek te kunnen zijn – met meer energie, krachtiger en meer eigenliefde.

Ben ik een hybride?
Als je onderstaande verklaringen met ’ja’ beantwoordt, zal Hybriden jou zeker interesseren:
·    Ik heb vaak het gevoel dat ik hier niet kan aarden.
·    Ik ben overgevoelig voor geweld.
·    Ik zet me in voor de aarde.
·    Ik zou mezelf beschrijven als een onafhankelijk denker.
·    Ik volg mijn eigen innerlijke leiding over wat juist is, zelfs al gaat dat in tegen de norm.

Net als met haar baanbrekend werk over natuurgeesten in het prachtige boek Een zomer met het kleine volkje, verricht Tanis met Hybriden wederom pionierswerk in een geheel nieuw onderzoeksgebied.

Tanis Helliwell, M.Ed., is de oprichtster van het IIT (Internationaal Instituut voor Transformatie). Ze maakte al heel jong kennis met elementwezens, engelen en meesterleraren, en heeft in haar psychotherapeutische praktijk gewerkt met hybriden. Tanis woont in Canada aan de kust ten noorden van Vancouver en is de auteur van Een zomer met het kleine volkje, Pilgrimage with the Leprechauns, Manifest Your Soul’s Purpose, Embraced by Love en Decoding Your Destiny.

Kijk voor meer info over Tanis op haar site: www.tanishelliwell.com

Kijk voor meer info over deze workshop op de site van Tanis over de Workshop Hybrids


Programma
In Voerendaal: De lezing over Hybriden op woensdag 10 mei 2017 is gannuleerd!

In Baarn: Een lezing over Hybriden op vrijdag 12 mei 2017 van 19:30 tot 21:30 uur. De lezing is volgeboekt: bij aanmelding wordt je op de wachtlijst geplaatst.
Een workshop over Hybriden op zaterdag en zondag, 13 en 14 mei 2017 van 10:00 tot 17:00 uur.
Zowel de lezing als de workshop zijn in het Engels (zonder simultaanvertaling)!

Prijzen:
Lezing vrijdag € 30,-. Bij boeking het hele weekend: lezing gratis!
Workshop twee dagen voor € 275,-
 
Prijzen zijn inclusief koffie, thee en koekjes, maar exclusief lunch. Een bijdrage aan de lunch op de locatie kost € 25,- voor beide dagen. De lunch is biologisch en vegetarisch (soms met een klein beetje vis). De lunch dient van te voren doorgegeven te worden en kan niet op de dag zelf besteld worden! De locatie is ongeveer acht minuten lopen van het centrum van Baarn.
 
Locatie: Mec Spirit 'Huize Madoera', Javalaan 24, 3742 CP Baarn, The Netherlands

Aanmelding en meer informatie
Aanmelden kan via Uitgeverij Hajefa door het aanmeldingsformulier te downloaden van de website en deze volledig ingevuld te retourneren en de kosten van deelname te storten. Uw aanmelding is definitief na ontvangst van het inschrijfformulier en het verschuldigde bedrag. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving.
U kunt zich aanmelden tot de lezing en workshop zolang er nog plaatsen vrij zijn!
Aanmeldingsformulier in PDF Kunt u openen met Acrobat Reader.
Aanmeldingsformulier in MS Word Kunt u openen met MS Word.

Annulering
Annulering zonder kosten kan tot 1 april 2017. Bij annulering na 1 april 2017 is 50% van het deelnamegeld verschuldigd. Bij annulering na 1 mei 2017 is restitutie niet meer mogelijk.

Meer informatie
Wil je meer informatie of zijn er nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:
Uitgeverij Hajefa, Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer,
Telefoon: 079 - 362 56 50