Pluto II

De evolutie van de ziel door relaties

Jeff Green


9789077677414.jpgIn voorspoed en tegenslag, tijdens ziekte en gezondheid, zullen jij en je partners elkaar telkens opnieuw tegenkomen, gedurende vele, vele levens, net zo lang tot jullie alle knopen hebben ontward. Er is gewoon geen ontkomen aan – je Ziel heeft relaties nodig om zich verder te kunnen ontwikkelen.
Dit is de wet van relaties en in dit klassieke werk geeft Jeffrey Wolf Green een duidelijke illustratie van de evolutionaire en karmische voortgang van twee mensen door vele levens heen, door de dynamiek van vorige levens te koppelen aan de hedendaagse astrologie. Green introduceert hiermee een krachtig nieuw paradigma … evolutionaire astrologie.
 
Dit tweede deel over Pluto (na deel I: Pluto, de evolutie van de Ziel (Uitgeverij Schors)) gaat dieper in op Greens theorie dat als je eenmaal inzicht hebt verkregen in de dynamiek van je vorige levens, gesymboliseerd door Pluto, je in staat wordt gesteld je te focussen op de essentiële astrologische principes en methodes waardoor je een grote sprong voorwaarts kunt maken. Als je er genoeg van hebt steeds maar weer dezelfde fouten te maken … wordt het dan niet tijd om te gaan zoeken naar een oplossing tot verlossing?
 
‘In zijn praktijkvoorbeelden toont Green ons mensen die werken aan hun heelheid – hun Zielheid – binnen wezenlijke relaties in een levende, trekkende, stotende, gevende en nemende samenleving. Hij laat zien dat een spirituele worsteling nodig is om dit leven te begrijpen. Het is nu eenmaal zo dat als we een schat zoeken, we rotsblokken verplaatsen en diep in de grond graven om het goud te vinden. Jeffrey, bedankt voor deze schatkaart!’
Noel Tyl, Predictions for a New Millennium
 
‘Jeffreys woorden weerspiegelen de eeuwige werkelijkheid van je ziel; als je dit boek leest zul je de zielenwind voelen die jou in deze wereld bracht, je een lichaam en de mogelijkheid gaf om je huidige fysieke leven te delen met de meest betekenisvolle mensen in jouw wereld – in je intiemste relaties. We zullen elkaar opnieuw ontmoeten.’
Christian Borup, redacteur van Stjernerne
 
Paperback / 448 pagina's / Uitgeverij Hajefa / 2011
ISBN: 978-90-77677-41-4 Prijs: € 24,95
 
Bestellen.jpg