Lunaren

Puzzelstukjes van het proces dat leven heet

Tineke Boogaarts


9789077677728.jpgDe Maan komt in haar rondgang door de dierenriemtekens eenmaal per maand terug op de positie van de Maan in onze geboortehoroscoop. De horoscoop die we van dat moment maken heet dan een lunaar. Deze lunaar laat de tendensen zien voor de komende maand. De lunaar staat niet op zichzelf, de thema’s van de lunaar worden dikwijls al door onze geboortehoroscoop en/of solaar aangereikt.
 
Wanneer komt het geld van belasting of verzekering echt binnen? Wanneer zou die verhuizing gaan plaatsvinden? Is er een maand bij dat er een leuke ontmoeting zou kunnen plaatsvinden? In een van de lunaren kan dat zichtbaar zijn en als we een aantal maanden de lunaren volgen dan worden ook processen zichtbaar. De lunaren laten hiermee een verhaal zien.
 
Het unieke van dit boek is dat het in de praktijk is ontstaan. Een groep van veertig mensen heeft een jaar lang naar de eigen lunaren gekeken. Hun verhalen en ook die van familie, vrienden en cliënten waren voor mij de inspiratie voor dit boek. Ik hoop dat het lezen ervan jou net zo inspireert om zelf aan de slag te gaan met je eigen lunaren. Het zijn de puzzelstukjes die je kunnen helpen het leven nog beter te begrijpen.
 
Een van de deelnemers:
‘Het is alsof je op een weg loopt en steeds aan de wegwijzers (lunaren) ziet dat je in de goede richting loopt en dat het écht jouw pad is. Je kijkt naar achteren en ziet dat het goed is. Niet altijd zoals je het gewenst had, maar het brengt je blijkbaar daar, waar je ziel je wilt hebben.’
 
Tineke Boogaarts is opgeleid in psychologie en orthopedagogiek en is jarenlang werkzaam geweest in het onderwijs, diagnostiek/therapie en begeleiding. Zij heeft inmiddels ruim vijftien jaar ervaring met astrologie en is ontwerpster van het spel AstroParty. Zij heeft in Amersfoort het Astrologisch Centrum Noordknoop.
 
Paperback / 272 pagina's / Uitgeverij Hajefa / 2014
ISBN: 978-90-77677-72-8 Prijs: € 19,95
 
Bestellen.jpg